Top
Over ons – Afronest Safari
fade
243
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-243,theme-voyagewp,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,woocommerce-no-js,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-breadcrumbs-area-text-size-medium,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Over ons

Afronest Safari / Over ons

Over ons

UGANDA SAFARI… AFRONEST-SAFARI

Afronest-Safari is een onderdeel van Afronest Investments Ltd, gevestigd en geregistreerd in Uganda. Het bedrijf heeft een Nederlands/Ugandees management.

Opgericht in 2017 door Rob Tieman en Joshua Onyait. Het bedrijf is gevestigd in Akright City, vlakbij Kampala en Entebbe. Rob komt sinds 2008 in Uganda en heeft de schoonheid van het land zelf ondervonden. Omdat in Nederland Uganda nog niet heel bekend is, wil hij door middel van het organiseren van reizen deze onbekendheid weghalen.

Afronest-Safari organiseert tours in Uganda, en op verzoek ook in de omliggende landen Kenia, Rwanda en Tanzania. Deze tours worden uitgevoerd in samenwerking met Karamoja Wilderness Expeditions. Het bedrijf is, net zoals Afronest-Safari, aangesloten bij de “Association of Uganda Tour Operators Ltd.”

Het land Uganda is nog niet in grote kring bekend in Nederland, en zeker niet als vakantieland. Volledig ten onrechte. Het heeft niet voor niets de naam “Pearl of Africa”. Door de hoge ligging (tussen 1100 en 1500 meter boven zeespiegel) heeft het land een heerlijk klimaat. Doordat er ook met name in het regenseizoen veel regen tijdens korte periodes valt, is het hele land groen. In het noorden iets minder. De temperatuur varieert van 23 graden in de regentijd tot 29 graden in de droge tijd.

De hoofdstad Kampala heeft zo’n 3 miljoen inwoners en is een echte Afrikaanse stad. Entebbe heeft het vliegveld, aan het grote Victoriameer, dat voor bijna de helft bij Uganda behoort. Leuke kleine strandjes langs het meer, met restaurantjes. Hoewel Zuid Afrika en Kenia veel bekender zijn om hun safariparken, kent Uganda ook een aantal prachtige safariparken, zoals Elizabeth National Park in het zuid westen, Murchison National park in het midden van het land en Kidepo National Park in het noord oosten. Nog niet overlopen door toeristen, maar voorzien van vele soorten lodges, van goedkoop tot prijzig. Beroemd is Uganda vanwege het Bwindi National Park waar de laatste berggorillas’s leven.

In het noord oosten vindt u de regio Karamoja, waar nog een heel eigen cultuur bestaat. Toeristen hebben het gebied pas kortgeleden ontdekt.

Afronest-Safari werkt samen met lokale organisaties. Dat betekent dat u altijd lokale, engelstalige, gidsen heeft, die u de mooiste plekjes van hun regio laten zien.

Voor de Nederlandse markt heeft Afronest-Safari tours in Uganda samengesteld, alle met tenmiste 1 safari. De beschrijvingen, die overigens aan uw wensen kunnen worden aangepast, verlengd of verkort, vindt u hieronder. Alles tegen zeer concurrerende prijzen. We zijn daarin zeer flexibel.

Afronest-Safari staat onder Nederlands/Ugandees management.

Adres: Ficus Blvd 44 Akright City Bwebajja

Telefoon: +256 778 967836

Whatsapp: +31651186188

Email: rob@afronest-safari.nl

Translate »