+256 778 96 78 36 Whatsapp +31 6 511 86 188

Open 24 hours

Top
Wie zitten er achter Afronest – Afronest Safari
fade
421
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-421,theme-voyagewp,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,woocommerce-no-js,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-dark-header,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Rob Tieman en Joshua Onyait zijn de eigenaren van Afronest Safari. Het is hun missie Uganda onder de aandacht te brengen van Nederlandse toeristen. Uganda is nog geen groot vakantieland in Nederland. En dat is jammer, want het land heeft in Afrika niet voor niets de naam “The Pearl of Africa”. Uganda ligt tussen de 1100 meter en 1500 meter boven de zeespiegel. Daardoor heeft het een uiterst aangenaam klimaat met temperaturen die meestal rond de 28 graden liggen. Er zijn vele nationale parken, waar u prachtige safari’s kunt beleven. De parken zijn lang niet zo druk als in de omringende landen als Kenia en Tanzania, welke landen al een lange reputatie hebben op het gebied van safari’s. Naast safari parken heeft Uganda nog veel meer te bieden. Het is gelegen aan het Victoriameer, het grootste meer van Afrika. Daarnaast zijn er nog meerdere andere prachtige meren. Uganda herbergt de meeste vogelsoorten ter wereld.

De combinatie van een Nederlander en een Ugandees in de leiding van het bedrijf waarborgt dat het bedrijf op een westerse wijze wordt bestuurd met een Ugandese saus. Transparantie, betrouwbaarheid en vertrouwen zijn de bestanddelen waar het bedrijf op drijft.

Translate ยป
You don't have permission to register