+256 778 96 78 36 Whatsapp +31 6 511 86 188

Open 24 hours

Top
9-daagse reis met een safari naar West en Zuidwest Uganda. Klik voor de details van deze tour op de foto. Vervolgens op tourplan. – Afronest Safari
fade
3177
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-3177,theme-voyagewp,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,woocommerce-no-js,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
Afronest Safari / 9-daagse reis met een safari naar West en Zuidwest Uganda. Klik voor de details van deze tour op de foto. Vervolgens op tourplan.

9-daagse reis met een safari naar West en Zuidwest Uganda. Klik voor de details van deze tour op de foto. Vervolgens op tourplan.

€2200

per person

Reis naar het zuidwesten van Uganda

Klik voor de details van deze tour op de foto. Vervolgens op tourplan.

Deze 9-daagse tour brengt u naar zuidwest- en west Uganda. Een gevarieerde reis met onder meer een bezoek aan de berg gorilla’s in Bwindi, de enige plek ter wereld waar deze gorilla’s nog leven. Verder het Queen Elizabeth National Park voor een safari, een dag in Fort Portal en een bezoek aan Hoima.

De prijs is exclusief de vluchten.

 

 

9 dagen
 • Departure
  Amsterdam
 • Include
  Entry Fees
  Accommodation
  Personal Guide
  Airport Transfers
  Breakfast
 • Not Included
  Departure Taxes
1

Dag 1

Vlucht naar Entebbe Airport, Uganda. Overnachting in de omgeving van Entebbe.
2

Dag 2

Transfer van Entebbe naar Lake Bunyonyi,  overnachting aan het meer.            
3

Dag 3

De dag start met een ontbijt, waarna u een boottocht op het meer zult maken naar omliggende eilanden en om de lokale bevolking te ontmoeten. In de middag richting Bwindi Impenetrable Forest, bekend als het huis van de verbazingwekkende gorilla's, de enige plek ter wereld waar deze gorilla’s nog leven. Overnachting in de omgeving van het park.          
4

 Dag 4

Vroeg in de ochtend staat het ontbijt klaar, met een lunchpakket. Naar het hoofdkwartier van het Park voor een briefing over hoe je moet handelen terwijl je samen met rangers op zoek bent naar de gorilla’s. Het kan enige tijd duren, maar als je ze uiteindelijk vindt zul je een uur samen met de gorilla's doorbrengen. Je hebt alle tijd om foto’s en films te maken. De trek is inspannend, maar het resultaat is de moeite waard. Na afloop ga je terug naar het hoofdkwartier voor het toekennen van certificaten. Overnachting in de omgeving van het park.
         
5

Dag 5

Na het ontbijt gaat het richting het Queen Elizabeth Safari Park. Overnachting in de omgeving van het park.
6

Dag 6

Vroeg ontbijten en vertrekken voor een ochtend Game Drive (safari). Na de lunch een boottocht op het Kazinga-kanaal, waar dieren te zien zijn die water komen drinken, zoals watervogels, krokodillen, nijlpaarden, olifanten. Overnachting in de omgeving van het park.                    
7

Dag 7

Na het ontbijt rijden we naar Fort Portal, waar het paleis van de Koning van Tooro staat, één van de koningshuizen in Uganda. We blijven een nacht in een guesthouse met een nederlandse eigenaresse.
8

Dag 8

Vertrek naar Hoima. Bezoek aan Albert Lake. Het Albertmeer is een van de grote meren in het midden van Afrika. Het staat op de zevende plaats in de rij van grote meren en ligt op de grens van Uganda en de Democratische Republiek Congo (voorheen Zaïre). Het meer is ongeveer 160 kilometer lang en 30 kilometer breed. Het diepste punt is rond de 50m diep en het ligt op iets meer dan 600 m boven zeeniveau.  Overnachting in Hoima.   .    
9

Dag 9

Terug naar Kampala, bezoek aan souvenirsmarkt, en vervolgens Entebbe voor de terugvlucht

Tour Review Scores and Score Breakdown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque elit quis nunc. Cras elementum pretium est.

9.0
Superb
8.0
Accomodation
10.0
Destination
8.0
Meals
10.0
Overall
8.0
Transport
10.0
Value For Money
 • Hans en Joke van der Vlist
  06/10/2019 at 10:48 am

  We had a very nice and spectacular trip with the gorilla tracking as an onforgettable part of it.
  And friendly people everywhere. In combination with a little bit adventure.

Write a Review

Accomodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value For Money

You don't have permission to register