+256 778 96 78 36 Whatsapp +31 6 511 86 188

Open 24 hours

Top
10-daagse reis naar het oosten en het noordoosten van Uganda, met een safari. Klik voor de details van deze tour op de foto. Vervolgens op tourplan. – Afronest Safari
fade
3251
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-3251,theme-voyagewp,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,woocommerce-no-js,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
Afronest Safari / 10-daagse reis naar het oosten en het noordoosten van Uganda, met een safari. Klik voor de details van deze tour op de foto. Vervolgens op tourplan.

10-daagse reis naar het oosten en het noordoosten van Uganda, met een safari. Klik voor de details van deze tour op de foto. Vervolgens op tourplan.

€2300

per person

Klik voor de details van deze tour op de foto. Vervolgens op tourplan. Deze tour brengt u naar Jinja, Moroto in Karamoja en Murchison National Park voor een safari. De prijs is exclusief de vluchten.

Klik voor de details van deze tour op de foto. Vervolgens op tourplan.

Deze tour brengt u naar Jinja, Moroto in Karamoja en Murchison National Park voor een safari.

De prijs is exclusief de vluchten.

 • Departure
  Amsterdam
 • Include
  Entry Fees
  Accommodation
  Personal Guide
  Airport Transfers
  Breakfast
 • Not Included
  Departure Taxes
1

Dag 1

Vertrek van Schiphol naar Entebbe, Uganda. Overnachting in de omgeving van Entebbe.
2

Dag 2

Entebbe, ontbijt. Bezoek aan de Botanical Garden. Victoria Meer, met leuke kleine strandjes met restaurantjes aan de waterkant. Het Victoriameer behoort voor de helft tot Uganda. Overnachting in de omgeving van Entebbe.
3

Dag 3

Entebbe, ontbijt. Vertrek naar Jinja. Rit van 3,5 uur. Jinja is een stadje in het zuidoosten van Uganda, gelegen aan het Victoriameer. In de middag een bezoek aan de Oorsprong van de Nijl. Overnachting in Jinja.
     
4

Dag 4

Jinja, ontbijt. Vertrek naar Moroto in Karamoja, een deel van Uganda met een heel eigen cultuur. In het noordoosten van Uganda. Tocht van een dag. Overnachting in een hotel.
5

Dag 5

Moroto, ontbijt. Wandeling op Mount Moroto, wandeling door een dorpje. Ervaring van het echte leven in Karamoja. In de middag naar een klein dorpje, waar gezinnen wonen in kleine omheinde stukken grond. We zullen bij een gezin logeren in tenten, die we plaatsen in de compound van het gezin. Het leven is nog zeer basaal. In de kleine dorpjes wordt geen geld gebruikt. Koeien zijn het belangrijkste voor deze mensen.
6

Dag 6

Ontbijt in het dorpje. Terug naar Moroto. Fietstocht door het stadje en bezoek aan een lokale markt en een school. Overnachting in een hotel.
.
7

Dag 7

Na het Ontbijt, rit naar Murchison National Park voor een safari. Overnachting in een resort.    
8

Dag 8

Ontbijt. Murchison National Park. Game drive, safari, vroeg in de ochtend. Murchison heeft een grote verscheidenheid aan wilde dieren. Vele giraffes, antilopen, waterbucks en olifanten, en een kleiner aantal leeuwen. In de middag een boottocht op de Nijl, richting de prachtige waterval. Overnachting in het resort.
   
9

Dag 9

Ontbijt. Bezoek aan de bovenkant van de waterval. Zeer indrukwekkend. Daarna terug naar Kampala. Overnachting in de omgeving van Kampala.    
10

Dag 10

Ontbijt. Bezoek aan souvenirsmarktjes in Kampala. In de middag naar Entebbe voor een laatste drankje aan het Victoriameer. In de avond vertrek naar Nederland.

Tour Location

Tour Review Scores and Score Breakdown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque elit quis nunc. Cras elementum pretium est.

8.3
Superb
8.0
Accomodation
8.0
Destination
8.0
Meals
8.0
Overall
8.0
Transport
10.0
Value For Money
 • Alfred
  03/10/2019 at 5:16 pm

  Fantastische trip. Zowel cultuur als natuur was geweldig

 • Joke en Hans van der Vlist
  06/10/2019 at 10:58 am

  We hebben deze tocht naar Karamodja begin 2019 gemaakt. Je komt echt in een andere wereld terecht en daar hebben we met volle teugen van genoten. Een aanrader als je het echte Oeganda wil beleven. Fijne begeleiding en vriendelijke mensen, gaan zeker nog eens terug.

Write a Review

You don't have permission to register