+256 778 96 78 36 Whatsapp +31 6 511 86 188

Open 24 hours

Top
18-daagse reis naar zuidwest, midden en noordoost Uganda met 2 safari’s. Klik voor de details van deze tour op de foto. Vervolgens op tourplan. – Afronest Safari
fade
3598
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-3598,theme-voyagewp,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,woocommerce-no-js,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
Afronest Safari / 18-daagse reis naar zuidwest, midden en noordoost Uganda met 2 safari’s. Klik voor de details van deze tour op de foto. Vervolgens op tourplan.

18-daagse reis naar zuidwest, midden en noordoost Uganda met 2 safari’s. Klik voor de details van deze tour op de foto. Vervolgens op tourplan.

€3400

per person

Klik voor de details van deze tour op de foto. Vervolgens op tourplan. Deze reis door Uganda voert u naar de gorilla’s in Bwindi, Queen Elizabeth National Park voor een safari, Kibale National Park, Hoima, Murchison National Park voor een 2e safari, Karamoja en Jinja. Een zeer uitgebreide reis, die u van zuidwest Uganda naar noordoost Uganda voert. In de trip zijn meerdere safaris opgenomen. De prijs is exclusief de vluchten.

Klik voor de details van deze tour op de foto. Vervolgens op tourplan.

Deze reis door Uganda voert u naar de gorilla’s in Bwindi, Queen Elizabeth National Park voor een safari, Kibale National Park, Hoima, Murchison National Park voor een 2e safari, Karamoja en Jinja. Een zeer uitgebreide reis, die u van zuidwest Uganda naar noordoost Uganda voert. In de trip zijn meerdere safaris opgenomen. De prijs is exclusief de vluchten.

 • Departure
  Amsterdam
 • Include
  Entry Fees
  Accommodation
  Personal Guide
  Airport Transfers
  Breakfast
 • Not Included
  Departure Taxes
1

Dag 1

Amsterdam – vertrek Amsterdam naar Entebbe in Uganda. Overnachting in de omgeving van Entebbe..
2

Dag 2

Entebbe, botanical garden. Strandjes langs het Victoriameer, welk meer voor de helft bij Uganda behoort. Overnachting in  de omgeving van Entebbe.
            
3

Dag 3

Vertrek naar Bwindi National Park in west Uganda. Rit van 8 uur. Overnachting in omgeving Bwindi.    
4

Dag 4

Bwindi Gorilla’s. Uganda en buurland Rwanda zijn de enige landen in de wereld waar de berg gorilla's nog leven. U gaat met een lokale gids het gebied binnen waar de gorilla's leven. U treft ze aan in hun dagelijkse leven. U ziet ze van dichtbij en u kunt fantastische foto's maken. Overnachting in omgeving Bwindi.
     
5

Dag 5

Vertrek naar Queen Elizabeth Park, één van de safari parken in Uganda. Overnachting in omgeving van het Park.
6

Dag 6

Queen Elizabeth National Park. Game drive (safari) om half 7. In het park zijn leeuwen, olifanten, buffels, antilopen en vele vogelsoorten.  In de middag een boottocht langs vele nijlpaarden en olifanten. Overnachting in omgeving van het Park.
          
7

Dag 7

Vertrek naar Fort Portal. In Fort Portal is het paleis van de Koning van Tooro, één van de koningshuizen in Uganda. Overnachting in een guesthouse met een nederlandse eigenaresse.
   
8

Dag 8

Bezoek aan Kibale tropical forest. Hier leven 1500 chimpansees. Overnachting in Fort Portal.
9

Dag 9

Vertrek naar Hoima. Bezoek aan Albert Lake, waar de grens tussen Uganda en Congo het meer in tweeën splitst. Overnachting in Hoima.
        
10

Dag 10

Vertrek naar Murchison National Park, één van de mooiste safari parken van Uganda. Onderweg gaan we langs de bovenkant van de machtige Murchison Falls. Overnachting in het Park.
       
11

Dag 11

Game drive (safari). Leeuwen, 0lifanten, antilopen, buffels en vele giraffes. In de middag boottocht naar de Murchison Falls. Overnachting in het Park.
                
12

Dag 12

Tocht naar Moroto, in Karamoja, in het noordoosten van Uganda. Hier zult u de originele cultuur van dit gebied ondervinden, er zijn nog weinig toeristen hier. Overnachting in een hotel.
       
13

Dag 13

Moroto, ontbijt. Wandeling op Mount Moroto, wandeling door een dorpje. Ervaring van het echte leven in Karamoja. In de middag naar een klein dorpje, waar gezinnen wonen in kleine omheinde stukken grond. We zullen bij een gezin logeren in tenten, die we plaatsen in de compound van het gezin. Het leven is nog zeer basaal. In de kleine dorpjes wordt geen geld gebruikt. Koeien zijn het belangrijkste voor deze mensen.
    
14

Dag 14

Ontbijt in het dorpje. Terug naar Moroto. Fietstocht door het stadje en bezoek aan een lokale markt en een school. Overnachting in een hotel.
   
15

Dag 15

Tocht naar een kraal, waar de koeien in de droge tijd worden gebracht. U slaapt weer in een tent tussen de lokale mensen.
   
16

Dag 16

Terug naar het hotel voor een opfrisbeurt. Daarna vertrek naar Jinja. Rit van 8 uur. Jinja is een stadje in het zuidoosten van Uganda, gelegen aan het Victoriameer. Overnachting in Jinja.
17

Dag 17

In de ochtend een bezoek aan de Oorsprong van de Nijl. In de middag vertrek naar Kampala. Overnachting in omgeving van Kampala.      
18

Dag 18

In de ochtend naar de souvenirmarkt in Kampala, bij het National Theatre. In de middag naar Entebbe voor een laatste drankje aan het Victoriameer. In de avond vertrek naar Nederland.

Tour Location

Write a Review

Accomodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value For Money

You don't have permission to register