+256 778 96 78 36 Whatsapp +31 6 511 86 188

Open 24 hours

Top
14-daagse reis met een safari naar het zuidwesten en midden van Uganda. Klik voor de details van deze tour op de foto. Vervolgens op tourplan. – Afronest Safari
fade
3543
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-3543,theme-voyagewp,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,woocommerce-no-js,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
Afronest Safari / 14-daagse reis met een safari naar het zuidwesten en midden van Uganda. Klik voor de details van deze tour op de foto. Vervolgens op tourplan.

14-daagse reis met een safari naar het zuidwesten en midden van Uganda. Klik voor de details van deze tour op de foto. Vervolgens op tourplan.

€2600

per person

Klik voor de details van deze tour op de foto. Vervolgens op tourplan. Deze tour brengt u naar Bwindi, waar de enige berggorilla’s ter wereld leven, naar Queen Elizabeth National Park voor een safari, Fort Portal, Hoima en Murchison National Park voor een 2e safari. De prijs is exclusief vluchten.

Klik voor de details van deze tour op de foto. Vervolgens op tourplan.

Deze tour brengt u naar Bwindi, waar de enige berggorilla’s ter wereld leven, naar Queen Elizabeth National Park voor een safari, Fort Portal, Hoima en Murchison National Park voor een 2e safari. De prijs is exclusief vluchten.

 • Departure
  Amsterdam
 • Include
  Entry Fees
  Accommodation
  Personal Guide
  Airport Transfers
  Breakfast
 • Not Included
  Departure Taxes
1

Dag 1

Vertrek Amsterdam naar Entebbe, Uganda. Overnachting in de omgeving van Entebbe..
2

Dag 2

Entebbe, botanical garden. Strandjes langs het Victoriameer. Overnachting in de omgeving van Entebbe.    
3

Dag 3

Vertrek naar Bwindi National Park in west Uganda. In Uganda en het buurland Rwanda leven de enige berg gorilla's in de wereld. Rit van 8 uur. Overnachting in de omgeving van Bwindi.    
4

Dag 4

Bwindi Gorilla’s. U gaat met een lokale gids het gebied binnen waar de gorilla's leven. U treft ze aan in hun dagelijkse leven. U ziet ze van dichtbij en u kunt fantastische foto's maken. Overnachting in de omgeving van Bwindi.
     
5

Dag 5

Vertrek naar Queen Elizabeth Park, één van de safari parken in Uganda. Overnachting in omgeving van het Park.
6

Dag 6

Queen Elizabeth National Park. Game drive (safari) om half 7. In het park zijn leeuwen, olifanten, buffels, antilopen en vele vogelsoorten.  In de middag een boottocht langs vele nijlpaarden en olifanten. Overnachting in omgeving van het Park.        
7

Dag 7

Vertrek naar Fort Portal. Een guesthouse met een nederlandse eigenaresse. Uitzicht op de Rwenzori mountains..
   
8

Dag 8

Bezoek aan Kibale tropical forest. Hier leven 1500 chimpansees. Overnachting in Fort Portal.  
9

Dag 9

Vertrek naar Hoima. Bezoek aan Albert Lake, het grensmeer tussen Uganda en Congo. Overnachting in Hoima.
   
10

Dag 10

Vertrek naar Murchison National Park, één van de mooiste safari parken in Uganda. Overnachting in het Park.  
11

Dag 11

Game drive (safari). Leeuwen, Olifanten, antilopen, buffels en vele giraffes. In de middag boottocht naar de Murchison Falls. Overnachting in het Park.
     
12

Dag 12

Bovenkant van de waterval. Rhino Sanctuary. Dit is de enige plek waar Neushoorns nog leven in Uganda. Terug naar Kampala. Overnachting in de omgeving van Kampala.
     
13

Dag 13

In de ochtend relaxen. In de middag naar de souvenirmarkt in Kampala. Overnachting in de omgeving van Kampala.
14

Dag 14

Naar Entebbe. In de middag aan het strand. In de avond de terugvlucht naar Amsterdam.      

Tour Location

Tour Review Scores and Score Breakdown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque elit quis nunc. Cras elementum pretium est.

10.0
Superb
10.0
Accomodation
10.0
Destination
10.0
Meals
10.0
Overall
10.0
Transport
10.0
Value For Money
 • Paul Bohm
  08/10/2019 at 8:51 am

  This is a test

Write a Review

Accomodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value For Money

You don't have permission to register